Haberler

FIRAT TEKNOKENT EKİBİNİN ERCİYES TEKNOPARK ZİYARETİ Cuma, Mayıs 18, 2018 - 10:34

Fırat Teknokent, Fırat Teknoloji Transfer ekibi olarak Erciyes Teknopark ziyareti gerçekleştirdi..

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI Cuma, Mayıs 11, 2018 - 15:46

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI  2018  Çağrısı 'İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi”  temelli olarak açılmıştır.  İşletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar faizsiz geri ödemeli  olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek almanız mümkün olup

PATENT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Perşembe, Mayıs 10, 2018 - 17:58

Fırat Teknoloji Transfer Ofisi patent bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi..

ABDİ KURT İLE PROJELERİN PROJELENDİRİLMESİ Çarşamba, Mayıs 2, 2018 - 16:37

Proje Yönetim Uzmanı Abdi KURT, ‘Projelerin Projelendirimesi’ adlı etkinliğiyle Fırat Teknokent’de akademisyenler, iş adamları ve girişimciler ile buluştu. Kurt etkinlikte

Proje Neleri Kapsamalı

Proje Metodolojisi

Proje Araçları, Dökümantasyonu

ROKETSAN - FIRAT ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ Perşembe, Nisan 26, 2018 - 15:40

Fırat Üniversitesi'nin düzenlediği Roketsan ile Yazılım Teknolojileri Buluşması Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti..

TALU, FIRAT TEKNOKNETİ ZİYARET ETTİ Cuma, Nisan 20, 2018 - 17:42

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu,Teknokentte faaliyet gösteren işletmelerle görüşmeler yaptı. Fırat Üniversitesi Kariyer günleri programı düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamdaKariyer Günleri programının konuklarından Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu Elazığ’a geldi.

Faruk Eczacıbaşı İle Söyleşi Çarşamba, Nisan 18, 2018 - 11:30

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.Aralarında  Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.

AIRPRENEURS ELAZIĞ'DA Perşembe, Nisan 12, 2018 - 14:59

Havacılık ve uzay sektörünün lideri Boeing’in, Türkiye Girişimcilik Vakfı ile birlikte başlattığı, üniversite öğrencilerine yeni fırsatlar sunan Airpreneurs Programı Fırat Teknokent‘in ev sahipliğinde 13-14 Nisan günleri Elazığ’da da devam ediyor..

TRIZ EĞİTİMİ ELAZIĞ'DA Cuma, Şubat 23, 2018 - 18:13

Prof. Dr Ruhi KAYKAYOĞLU sunumuyla TRIZ Eğitimi Fırat Teknokent'te mühendislerle buluştu.. Elazığ'ın önde gelen firmalarından katılan mühendislerin büyük heyecanla iki gün boyunca dinlediği TRIZ sanayideki problemleri çözmede bambaşka bir yöntem, teknik, bakış açısı kazandırdı. Problem-Çözme Yöntemi şeklinde giden eğitim katılımcılarına sıkı bir beyin fırtınası yaptırdı.

2018 Dönemi Ön Eleme Sonuçları Belli Oldu! Salı, Ocak 9, 2018 - 09:37

Türkiye’nin büyümesi ve kalkınmasında aktif rol oynayacak, vizyoner üniversite öğrencilerine iş dünyasının deneyimlerinden faydalanabilecekleri bir süreç deneyimi sunan 'TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!'

Sayfalar