FAB-FIRAT PROTOTİPLEME ATÖLYESİ EĞİTİMLERİ Salı, Mayıs 7, 2019 - 11:10
ELAZIĞ - ASELSAN İŞBİRLİĞİ BULUŞMASI Cuma, Nisan 5, 2019 - 17:44

ASELSAN Elazığ İşbirliği Buluşması

Teknoloji Öngörü Raporu ve Ticarileştirme Eğitimi Cuma, Nisan 5, 2019 - 17:35

Erciyes Teknopark – Teknoloji Transfer Ofisi Modül 4 Sorumlusu FSMH Uzmanı Serhat Dalkılıç, Teknoloji Öngörü Raporu ve Ticarileştirme adlı  eğitimi Fırat Teknoloji Transfer Ofisi ekibinden Modül1, Modül2 Modül3 ve Modül4 uzmanlarına iki gün boyunca verildi..

Girşimcilik ve Kuluçka Merkezi Hizmetleri Eğitimi Cuma, Nisan 5, 2019 - 17:25

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi uzmanları ile Girşimcilik ve Kuluçka Merkezi Hizmetleri Eğitimi Fırat Teknokent ekibine sunuldu. Erban Melek Yatırımcı Ağı’nı genişletmek isteyen ETTO- Fırat TTO ile işbirliği yapmak üzere girişimcilerle birebir görüşüldü.

Airpreneurs "Bir Fikrim Var" Pazartesi, Şubat 11, 2019 - 14:48

Üniversite öğrencilerinin havacılık alanında yeni fikirler ortaya çıkarmasını sağlamak amacıyla yola çıkılan “Airpreneurs” programı başvuruları açıldı!

EUROPEAN ROBOTICS FORUM 2019 Perşembe, Şubat 7, 2019 - 13:34
Ödüllü Daha Yaşanabilir Şehirler Programı Başladı! Salı, Ocak 22, 2019 - 15:02

Workinlot ile başlattığımız çalışmamız çerçevesinde yeni bir programla sizlerleyiz.

Program ortaklığında yapılan projede 10,000 TL para ödülü ,   özel ödül ve destekler verilecektir.  Workinlot ekibi ile iş kurguları ve sunumları ile ilgili değerlendirme ve mentörlük oturumları yapılacak olup  Workinlot işbirliklerinden destek bulma imkanı sağlanacaktır.

Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyeleri Tarafından Hazırlanan TÜBİTAK 4005 Projesi Kabul Edildi Salı, Aralık 25, 2018 - 11:37

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan AKIN yürütücülüğünde hazırlanan ve TÜBİTAK 4005 – Yenilikçi Eğitim Uygulamaları programına sunulan “Elektrik Motorunu Tasarla-Kontrol Et-Üret” isimli proje en iyi 19 proje arasına girerek desteklenmeye hak kazandı.

ISIF’18 ÖDÜL TÖRENİNDE BAŞARI! Cuma, Ekim 5, 2018 - 14:23

3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nın (ISIF’18) ödül töreninde "Veteriner Amaçlı Argon Plazma Koagulasyon Cihazı (Argon Plasma Coagulation Device for Veterinary Purpose)" isimli buluş ile Fırat Üniversitesi akademisyeni Prof. Dr. Ali RİŞVANLI Bronz Madalya Ödülü kazandı.

Sayfalar