Haberler

Harput Buzluk Mağarası Yeniden Yapılandırılması Ar-Ge Projesi Protokolü İmza Töreni Gerçekleştirildi.. Çarşamba, Eylül 19, 2018 - 13:35

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Belediyesi ve Fırat Teknokent Müdürlüğü arasında, Harput’ta bulunan Buzluk Mağarası ve çevresinde dört mevsim çevre koruma, saha araştırması, iş planı ve uygun sürdürülebilir arazi kullanımı konusunda hazırlanan AR-GE projesi protokol imza töreni gerçekleşti.

FIRAT TEKNOKENT’E FABLAB AÇILIYOR Pazartesi, Temmuz 2, 2018 - 10:12

Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinden oluşan bölgede faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2018 yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı’na Fırat Teknokent, ‘Fablab İle Teknogirişimler Hızlanıyor' projesi ile başvurmuştu.

PATENT SÜREÇLERİ VE TARAMA EĞİTİMİ Perşembe, Haziran 28, 2018 - 17:36

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi ( ETTO) Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Uzmanı Sn. Serhat Dalkılıç tarafından Fırat Üniversitesi akademisyenleri ve Elazığ sanayicilerinin bulunduğu bir kitleye Fırat Teknokent’te Patent Süreçleri ve Tarama Eğitimi verildi.

2018>>2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı Çarşamba, Haziran 27, 2018 - 17:44

Fırat  Teknoloji Transfer Ofisi (Fırat TTO) ekibi, paydaşlarıyla 2023 yılı hedeflerini konuşmak ve önceliklendirmek üzere Akgün Otel'de "2018>>2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı"nda buluştu.Moderatörlüğünü Teknoloji Politikaları ve Yönetimi Uzmanı Mahmut KİPER'in yaptığı çalıştaya Fırat Teknokent paydaşlarından Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Ticaret Odası, Elazığ Belediye

ASELSAN Elazığ İşletmelerine Çözüm Ortağı Olmaya Geliyor Perşembe, Haziran 21, 2018 - 17:24

Türkiye'nin savunma sanayiindeki en önemli firmalarının başında gelen ASELSAN A.Ş. nin Elazığ işletmelerine çözüm ortaklığı için ilk adım atıldı. Ülkemizin milli ve yerli savunma sanayi üretiminde Elazığ KOBİ’lerinin ASELSAN’a tedarikçi olması yönünde tarihi süreç başlatıldı.

Elazığ Ekibi Havacılıkta Birinci Oldu Pazartesi, Mayıs 28, 2018 - 14:45

Airpreneurs 2018’in kazanan ekibi Elazığ’dan Mayday Packs ekibi oldu!

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞARI Pazartesi, Mayıs 28, 2018 - 11:58

TÜSİAD’ın geleceğin genç girişimcilerine, iş dünyasının deneyimlerini sunma amacıyla düzenlenen “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının 2018 döneminin ödülleri sahiplerini buldu.

FIRAT TEKNOKENT EKİBİNİN ERCİYES TEKNOPARK ZİYARETİ Cuma, Mayıs 18, 2018 - 10:34

Fırat Teknokent, Fırat Teknoloji Transfer ekibi olarak Erciyes Teknopark ziyareti gerçekleştirdi..

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI Cuma, Mayıs 11, 2018 - 15:46

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI  2018  Çağrısı 'İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi”  temelli olarak açılmıştır.  İşletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar faizsiz geri ödemeli  olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek almanız mümkün olup