Airpreneurs "Bir Fikrim Var" Pazartesi, Şubat 11, 2019 - 14:48

Üniversite öğrencilerinin havacılık alanında yeni fikirler ortaya çıkarmasını sağlamak amacıyla yola çıkılan “Airpreneurs” programı başvuruları açıldı!

EUROPEAN ROBOTICS FORUM 2019 Perşembe, Şubat 7, 2019 - 13:34
Ödüllü Daha Yaşanabilir Şehirler Programı Başladı! Salı, Ocak 22, 2019 - 15:02

Workinlot ile başlattığımız çalışmamız çerçevesinde yeni bir programla sizlerleyiz.

Program ortaklığında yapılan projede 10,000 TL para ödülü ,   özel ödül ve destekler verilecektir.  Workinlot ekibi ile iş kurguları ve sunumları ile ilgili değerlendirme ve mentörlük oturumları yapılacak olup  Workinlot işbirliklerinden destek bulma imkanı sağlanacaktır.

Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyeleri Tarafından Hazırlanan TÜBİTAK 4005 Projesi Kabul Edildi Salı, Aralık 25, 2018 - 11:37

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan AKIN yürütücülüğünde hazırlanan ve TÜBİTAK 4005 – Yenilikçi Eğitim Uygulamaları programına sunulan “Elektrik Motorunu Tasarla-Kontrol Et-Üret” isimli proje en iyi 19 proje arasına girerek desteklenmeye hak kazandı.

ISIF’18 ÖDÜL TÖRENİNDE BAŞARI! Cuma, Ekim 5, 2018 - 14:23

3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nın (ISIF’18) ödül töreninde "Veteriner Amaçlı Argon Plazma Koagulasyon Cihazı (Argon Plasma Coagulation Device for Veterinary Purpose)" isimli buluş ile Fırat Üniversitesi akademisyeni Prof. Dr. Ali RİŞVANLI Bronz Madalya Ödülü kazandı.

Harput Buzluk Mağarası Yeniden Yapılandırılması Ar-Ge Projesi Protokolü İmza Töreni Gerçekleştirildi.. Çarşamba, Eylül 19, 2018 - 13:35

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Belediyesi ve Fırat Teknokent Müdürlüğü arasında, Harput’ta bulunan Buzluk Mağarası ve çevresinde dört mevsim çevre koruma, saha araştırması, iş planı ve uygun sürdürülebilir arazi kullanımı konusunda hazırlanan AR-GE projesi protokol imza töreni gerçekleşti.

FIRAT TEKNOKENT’E FABLAB AÇILIYOR Pazartesi, Temmuz 2, 2018 - 10:12

Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinden oluşan bölgede faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2018 yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı’na Fırat Teknokent, ‘Fablab İle Teknogirişimler Hızlanıyor' projesi ile başvurmuştu.

PATENT SÜREÇLERİ VE TARAMA EĞİTİMİ Perşembe, Haziran 28, 2018 - 17:36

Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi ( ETTO) Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Uzmanı Sn. Serhat Dalkılıç tarafından Fırat Üniversitesi akademisyenleri ve Elazığ sanayicilerinin bulunduğu bir kitleye Fırat Teknokent’te Patent Süreçleri ve Tarama Eğitimi verildi.

2018>>2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı Çarşamba, Haziran 27, 2018 - 17:44

Fırat  Teknoloji Transfer Ofisi (Fırat TTO) ekibi, paydaşlarıyla 2023 yılı hedeflerini konuşmak ve önceliklendirmek üzere Akgün Otel'de "2018>>2023 Hedefe Doğru Planlama Çalıştayı"nda buluştu.Moderatörlüğünü Teknoloji Politikaları ve Yönetimi Uzmanı Mahmut KİPER'in yaptığı çalıştaya Fırat Teknokent paydaşlarından Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Ticaret Odası, Elazığ Belediye

Sayfalar